Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Νεκρά κύτταρα....ξου-ξου!!!!

 Βασικά..καλησπέρα σας!!!! :))
Μετά από μία ώρα γυμναστικής είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποια κόλπα που κ εγώ προσπαθώ να τηρώ όταν γυμνάζομαι...
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ένα από τα καλύτερα είδη γυμναστικής είναι το γρήγορο περπάτημα σε συνδυασμό με τρεξιματάκι.. γυμνάζεται όλο το κορμί, ξυπνούν οι μύες του σώματος και βοηθάει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος!
 Πως μπορούμε όμως να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όχι μόνο στους μύες μας αλλά και στο δέρμα μας? Όσο περισσότερο ιδρώνουμε τόσο το καλύτερο για το δέρμα, καθώς έτσι φεύγουν τα νεκρά κύτταρα του σώματος και οι τοξίνες που δημιουργούνται από το περιττό λίπος που έχουμε.
 Το κολπάκι που σας έλεγα... για καλύτερα αποτελέσματα και περισσότερο ιδρώτα τρέξτε φορώντας κολάν γυμναστικής ή οποιοδήποτε κολάν μέσα από την φόρμα σας..έτσι τα πόδια θα είναι πιο σφιχτά ''κρατημένα'' οπότε θα γυμνάζονται καλύτερα και λόγω της θερμοκρασίας θα ιδρώνετε περισσότερο..!
 Στη συνέχεια αφού γυρίσετε σπίτι κάντε ένα ντους με χλιαρό νερό και τρίψτε το σώμα σας (κυρίως πόδια-κοιλιά-μπράτσα) με τα ειδικά σφουγγαράκια που έχουν πιο τραχιά επιφάνεια.
Οπότε ότι νεκρό κύτταρο έχει απομείνει... θα φύγει!!!! Τέλος αφού ,ξεπλυθείτε-σκουπιστείτε, απλώστε στο σώμα σας ενυδατική κρέμα ή κρέμα σύσφιξης ή κρέμα κατά της κυτταρίτιδας!!! 
Το δέρμα σας θα είναι σίγουρα πιο απαλό ενυδατωμένο χωρίς σημάδια αφυδάτωσης!
 Εάν το επαναλαμβάνετε τακτικά όλο το πρόγραμμα σίγουρα θα δείτε σύντομα θετικά αποτελέσματα και σημάδια σύσφιξης στο σώμα σας!Καλό τρέξιμο.. καλό τρίψιμο...και πολύ καλά αποτελέσματα! :))

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου