Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

''Γαμψά Νύχια''

 Το καλοκαιράκι φτάνει.. εγώ προσωπικά άνοιξα την ντουλάπα μου κ έκανα το ετήσιο ξεκαθάρισμα.. τι θα φορέσω φέτος..τι όχι.. τι μου λείπει.. τι θα πάρω????
 Έτσι αναρωτήθηκα τι ''παίζει'' φέτος το καλοκαίρι σε χρώματα, σχέδια, υφάσματα...η απάντηση ήταν: ''Γαμψά Νύχια''.... οοοοοόχι δεν είναι στην μόδα τα μακρυά νύχια που στις άκρες γυρίζουν προς τα μέσα (βλέπε μάγισσες!!!!) αλλά το γαμψά νύχια αναφέρεται στο φετινό χρώμα του καλοκαιριού... στο φεστιβάλ μόδας στην Νέα Υόρκη ανακοινώθηκε ότι το φετινό χρώμα του καλοκαιριού είναι μία διασταύρωση μεταξύ Κόκκινο-Ροζ.. το ονόμασαν ''γαμψά νύχια''. Το κόκκινο-ροζ χρώμα εκφράζει φρεσκάδα και δυναμικότητα, που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση τις προκλήσεις, οι οποίες μας περιμένουν το 2011.


 Οπότε.. βγείτε στην αγορά..δοκιμάστε αέρινα υφάσματα σε κόκκινες-ροζ-κοραλί αποχρώσεις.. όχι μόνο σε ρούχα αλλά και σε αξεσουάρ.. τσάντες, καπέλα βραχιόλια, πλατφόρμες!!
Να τονίσω ότι ο συνδυασμός κόκκινο-ροζ με το floral στυλ (λουλουδαάο στυλ!!) θα είναι ιδανικός!!! (προσωπική γνώμη)
 Τολμείστε δαντελωτούς συνδυασμούς σε στενά φορέματα.. baloo φούστες.. ψηλοκάβαλες φόυστες με t-shirts (μέσα απο την φούστα) και φυσικά πέδιλο-πλατφόρμα!!!!!
Τα ξαναλέμε!!! :)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου