Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Άντρες vs Γυναίκες.... δύο διαφορετικοί κόσμοι..! no 2!

  Τα γονίδια δεν είναι τα μόνα που ευθύνονται για τις διαφορές μεταξύ των αντρών και των γυναικών...
Κατά τη διάρκεια της ανθρωπότητας οι ρόλοι έχουν αλλάξει.. κάποιες φορές προς το καλύτερο κάποιες όχι. Άντρες γυναίκες στα πρώτα χρόνια της ύπαρξης τους επικοινωνούσαν μεταξύ τους με κινήσεις προφέροντας ακατανόητες ''λέξεις'' (πχ -ουγκ, μπουυυ,  μμμμμ, ααοουυυ κτλ κτλ). Με το πέρασμα των χρόνων ο άνθρωπος ανέπτυξε την νοημοσύνη του εφηύρε κώδικες και στη συνέχεια γλώσσες επικοινωνίας. 
  Οι άντρες με τα χρόνια ήταν πλάσματα ευγενικά, ρομαντικά, τρυφερά, γενναιόδωρα, σαν να λέμε είδος προς εξαφάνιση στις μέρες μας!! Με το πέρασμα των χρόνων μετατράπηκαν είτε σε άγρια θηρία ξεσπώντας στις γυναίκες είτε σε άντρες καριερίστες που υποτιμούσαν την νοημοσύνη της γυναίκας.   
 Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά... πλέον επικρατεί η περιβόητη ισότητα και οι γυναίκες πολλές φορές έχουν μεγαλύτερη θέση στην κοινωνία συγκριτικά με τους άντρες. Είναι ανεξάρτητες δυναμικές αισιόδοξες και πάνω από όλα απεγκλωβισμένες από την αντρική φιγούρα.

 Καλά όλα αυτά... αλλά δε μου αρέσει που το θέμα μου δεν σας χάρισε ούτε ένα χαμόγελο.. για αυτό παρακάτω σας έχω ένα τρανταχτό παράδειγμα για να σας αποδείξω πως παρ'όλη την ισότητα που κερδίσαμε με το σπαθί μας..οι άντρες παραμένουν πλάσματα που ζούνε σε ένα δικό τους κόσμο.. διαφορετικό από τον δικό μας!

Πάμε λοιπόν να δούμε ένα παράδειγμα που καθορίζει την ύπαρξη των δύο φύλων...

Είναι βράδυ και έχει έρθει η ώρα για μπάνιο...
-Οι γυναίκες βγάζουν επιμελώς τα ρούχα τους, τα τοποθετούν στο καλάθι με τα άπλυτα, ίσως κοιταχτούν στον καθρέπτη να επισημάνουν κάποια παραπανήσια κιλάκια, μπαίνουν στην μπανιέρα (απογοητευμένες συνήθως από αυτό που αντίκρισαν προηγουμένως), αφού έχουν στρώσει την κατάλληλη πετσετούλα για να απορροφήσει τα λίγα νερά που ίσως πεταχτούν καθ'όλη την διάρκεια του μπάνιου, μπαίνει στην μπανιέρα τραβάει προσεκτικά την κουρτίνα τοποθετώντας την από την μέσα πλευρά της μπανιέρας, στη συνέχεια θα ρυθμίσει το νερό, θα λούσει επιμελώς τα μαλλιά της με το αντίστοιχο σαμπουάν για το είδος μαλλιών που έχει, θα πλυθεί προσεκτικά στο σώμα με το αντίστοιχο σφουγγαράκι για πόδια για κυτταρίτιδα και για πρόσωπο, μετά ακολουθεί ξύρισμα (πόδια,μασχάλες,μπικίνι) στη συνέχεια ξεβγάζει τα μαλλιά και το σώμα και τοποθετεί μάσκα μαλλιών και αιθέρια έλαια στο σώμα και μετά από κανένα 10λεπτό αφού έχει ξεπλυθεί από όλα τα προηγούμενα θα τυλιχτεί με την πετσέτα σώματος και με ξεχωριστή πετσέτα για τα μαλλιά. Θα βγει από την μπανιέρα προσεκτικά, θα σκουπιστεί, θα βάλει τις κρέμες της θα ντυθεί (αφού έχει πάρει μαζί της τα ρούχα που θα φορέσει μετά το μπάνιο) και θα έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία!

-Οι άντρες αφού βγάλουν και πετάξουν τα ρούχα στον διάδρομο περιφέρονται λίγα μέτρα με το εσώρουχο κατευθυνόμενοι προς την τουαλέτα. Κατόπιν αφού πρώτα ρουφηχτούν στο στομάχι στη συνέχεια θαυμάσουν τους ανύπαρκτους κοιλιακούς τους, θαυμάσουν και οτιδήποτε άλλο έχουν στην κατοχή τους θα έρθει η ώρα να μπούνε στην μπανιέρα. Η κουρτίνα να σας πω ότι εδώ λειτουργεί ως διακοσμητικό και δεν τραβιέται ποτέ.. η δε πετσετούλα που είναι για να απορροφά τα νερά που πέφτουν παραμένει κρεμασμένη στην αρχική θέση της. Αφού προηγηθεί μία φωνή αγανάκτησης ότι δεν έχει μείνει ζεστό νερό από την γυναίκα που έκανε πρώτη μπάνιο, ακολουθεί ένα γρήγορο πέρασμα νερού-σαμπουάν στα μαλλιά (ότι σαμπουάν βρούμε) στη συνέχεια πλύσιμο σώματος με τον αφρό που έχει δημιουργηθεί στο κεφάλι.. σε σπάνιες περιπτώσεις χρησιμοποιούν κάτι που τους είναι πρωτόγνωρο... το σφουγγαράκι και το αφρόλουτρο! Στην συνέχεια ξεπλένονται πετώντας όλα τα νερά έξω καθώς όταν κάνουμε μπάνιο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να καθαρίσουμε κ όλη την τουαλέτα! Αφού έχει ξεπλυθεί γρήγορα-γρήγορα βγαίνει βρεγμένος κάνοντας μία μικρή βουτιά στην λίμνη και αφρούς που ο ίδιος έχει δημιουργήσει αφού δεν είχε τραβήξει την κουρτίνα.. (..βρίζει λίγο) και μετά μες τα νευρα αρπάζει την πετσέτα του τυλίγεται από την μέση και κάτω και για το υπόλοιπο σώμα..μασχάλες - πρόσωπο θα χρησιμοποιήσει την πετσέτα προσώπου που χρησιμοποιούν όλοι όσοι μένουν στο σπίτι και μάλιστα αφού τελειώσει θα την τοποθετήσει πάλι στην θέση της! Βγαίνει με την πετσέτα σώματος τυλιγμένος προχωρά προς το υπνοδωμάτιο την πετάει και την παρατάει πάνω στο κρεβάτι ή στην ντουλάπα..ντύνεται και είναι Κύριος και Καθαρός! :))


Να έχετε ένα όμορφο βράδυ... και προσοχή στο μπάνιο!!! :)

1 σχόλια:

Gee Pontius είπε...

Θα μπορούσα να παρατηρήσω (σαν πρώην νυμφευμένος) πως η γυναίκα είναι ο ... άνδρας του μέλλοντος όπως η κοινωνία μας μετασχήματίζεται (ξανά) σε μητριαρχική όπως παλιά, τα χρόνια πριν τον θεσμό του γάμου.

Δημοσίευση σχολίου