Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Άντρες vs Γυναίκες.... δύο διαφορετικοί κόσμοι..! no 1!

Στο μάθημα της βιολογίας στην 3η λυκείου είχα μάθει ότι τα γονίδια είναι αυτά που ευθύνονται για την διαφορετικότητα μεταξύ άντρα-γυναίκας. Μέχρι σήμερα δεν έχει ανακαλυφθεί η φύση όλων αυτών των γονιδίων.. ωστόσο μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε πως εάν υπήρχαν τα παρακάτω γονίδια σίγουρα θα ήταν αυτά που θα έκαναν την διαφορά στο θέμα μας!



'Εχουμε κ' λέμε.. .
1. Οι (περισσότερες) γυναίκες έχουν το γονίδιο ''ΣυνδυαζωΧρώματα''. Ξέρουν ποια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους. Στους άντρες δυστυχώς λείπει αυτό το γονίδιο και σκέφτονται πιο πρακτικά.. <<το κόκκινο είναι ωραίο χρώμα...το πράσινο είναι ωραίο χρώμα... το μωβ είναι ωραίο χρώμα 'ΑΡΑ ας τα φορέσουμε όλα μαζί>> 

2. Οι άντρες έχουν το γονίδιο ''ΜιλάωΛίγο''.  Οι γυναίκες σαφώς δεν διαθέτουν αυτό το γονίδιο για αυτό είναι λιγότερο λακωνικές στις προτάσεις τους!


3. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο ''ΘυμάμαιΤιΛέμε''. Σε έναν διάλογο πχ οι γυναίκα είναι αυτή που θα θυμηθεί την παραμικρή λεπτομέρεια του τελευταίου καυγά ενώ ο άντρας θα θυμηθεί μόνο το πως είχε τελειώσει ο καυγάς!


4. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο ''ΚαταλαβαινωΤιςΑλλεςΓυναικες''.
Οι άντρες όχι!

5. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο ''ΔενΠαρκαρωΚαλα''  που δυστυχώς τις εμποδίζει να παρκάρουν με τόση ευκολία όσο οι άντρες!


6. Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο το γονίδιο ''ημερολόγιο'' στον εγκέφαλο που τους επιτρέπει να θυμούνται τις επετείους, γιορτές και γενέθλια.
Αυτό απουσιάζει απο τον εγκέφαλο των αντρών.

7. Στο γάμο ξυπνά στην γυναίκα το γονίδιο ''ΕπιτέλουςΠαντρευτηκα''. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πρώτα να κλαίνε και μετά να μεθάνε. Οι άντρες πρώτα μεθάνε και μετά κλαίνε!

8. Οι άντρες έχουν το γονίδιο ''ΔενΜουΒρωμαειτιποτα''. Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν από μακρυά τα βρώμικα παπούτσια, ενώ οι άντρες όταν πρόκειται για τα δικά τους παπούτσια δεν τους μυρίζει τίποτα!


9. Στην αγορά ενός αυτοκινήτου οι άντρες ρωτάνε τι μάρκα είναι. Οι γυναίκες αφού έχουν κ το γονίδιο του ''ΣυνδυάζωΧρώματα'' ρωτάνε τι χρώμα είναι απ'έξω και τι χρώμα είναι μέσα!

10. Οι άντρες έχουν το γονίδιο του ''δολοφόνου''. Οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν τόσο εύκολα να σκοτώσουν όσο να σε κάνουν να αυτοκτονήσεις!

11. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το γονίδιο ''ΚερδίζωΟτιΘέλω''. Όταν κάνουν σεξ μπορούν να κερδίσουν κάτι που μπορεί να θέλουν. Οι άντρες δεν μπορούν γιατί απλά αυτό που θέλουν είναι το σεξ!

12. Οι γυναιίες δεν έχουν το γονίδιο ''ΜουΑρεσειΝαΒλεπωΟμοφυλοφυλλους''. Δεν βρίσκουν διεγερτικό το να παρακολουθούν δύο άντρες να κάνουν σεξ.....
Οι άντρες το έχουν....

13. Οι γυναίκες έχουν το "ΤελειωνειΤοΧαρτιΥγειαςΣτοΜπανιοΚαιΠρεπειΝαΤοΑντικαταστησω" γονίδιο.
Οι άντρες έχουν το "ΜουΦερνειςΧαρτιΥγειας;" γονίδιο.

14. Οι άντρες έχουν το γονίδιο ''ΚοιμάμαιΑνΚαιΚλαιειΤοΜωρο''

15. Οι άντρες έχουν το γονίδιο ''ΒλέπωΠοδοσφαιροΚαιΔενΜιλαω''
Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο ''ΒλεπωτηλεορασηΒαφωΝυχιαΜιλαωΣτοΤηλεφωνοΠινωκαφε''

16. Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο το γονίδιο ''εμπορικόGPS''. Αν την ρωτήσεις πως να πας κάπου θα σε οδηγήσει μέσω καταστημάτων.



17. Οι γυναίκες έχουν το ''ΤαΠαιρνωΟλαΠροσωπικα'' γονίδιο


18. Οι άντρες έχουν το ''ΤαΓραφωΟλαΚανονικα'' γονίδιο


19. Οι άντρες έχουν το ''ΑπαντάωΣεΟλαΜεΕναμμμμμμ'' γονίδιο. πχ-(ρωτάει η γυναίκα) -Αγάπη μου θα βγούμε το βράδυ? (απαντάει ο άντρας) - Μμμμμμμ. (που σημαίνει πάντα ναι!)


20. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο ''ΘελωΑκριβαΔωρα'' οι άντρες έχουν το γονίδιο ''ΔωραΜονοΤονΠρωτοΧρονο''.




Τελικά όντως.. άντρες και γυναίκες....δύο διαφορετικοί κόσμοι!! :))






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου